آموزش ساخت قیف قنادی برای تزیین کیک، شیرینی و حلوا

قیف قنادی

آموزش ساخت قیف قنادی برای تزیین کیک شیرینی و حلوا به شما کمک می کند تا ایده های تزنینی و خلاقانه خود را عملی کنید. تزیین کیک و شیرینی مانند نوشتن، انداختن گل و طرح های دیگر می باشد. برای اینکه ظاهر حرفه ای به کیک بدهید به تمرین و تجهیزاتی احتیاج دارید. از ساده ترین و پرکاربردترین وسایل می‌توان به قیف قنادی اشاره کرد . در این پست از پیانته قصد داریم با آموزش ساخت قیف قنادی با وسایل مقرون به صرفه ،با شما همراه باشیم تا تزیین اقتصادی ای برای کیک های خود انجام دهید.

فهرست:

آموزش ساخت انواع قیف های شیرینی پزی با ویژگی ها و کاربردهای مختلف

ساخت قیف خامه زنی قنادی با کاغذ روغنی

از ویژگی های این قیف سهولت ساخت و استفاده می‌باشد. هم‌چنین می‌توانید سر مخروطی قیبف را ریز بریده و تزئین های مینیاتوری انجام دهید. هم‌چنین این نوع قیف به صرفه هم هست و به سادگی با یک قیچی و کاغذ روغنی ساخته شده و کنترل راحت تری نسبت به قیف های پلاستیکی دارد.

 برای شروع باید یه مربع دقیق ببرید. بعد از روی قطر برش بزنید. بهتر است برش های مختلف را انتخاب کنید تا به سایز قیف های بازاری برسند زیرا که برای کار استاندارد هستن. برای این کار می‌توانید مربعی با ضلع 38 ببرید.

در ادامه گوشه مثلث رو طوری داخل دستان خود قرار دهید که ضلعی که از همه بزرگتره بالا بوده و درنتیجه اضلاعی که با هم برابر هستن سمت چپ و راست قرار بگیرند. در نتیجه نقطه وسط ضلعی که از همه بزرگتر است نوک قیف می‌باشد.

قیف قنادی


3- گوشه راست (یا چپ، فرقی نمیکنه) مثلث رو بگیرید و به سمت داخل تا وسط ضلع بزرگ مثلث بپیچونید تا نصف قیفتون درست بشه. دقت کنید که تو این مرحله هرچی قیف رو بیشتر به سمت داخل بپیچونید، قیف نهاییتون درازتر و باریکتر میشه و البته حجم آیسینگی که نگه میداره هم کمتر میشه. پس زیاد نپیچونید؛ فقط تا حدی که قیف شکل بگیره و گوشه ای که پیچیده میشه به گوشه سوم که سمت پایین کار بود برسه.
4- گوشه بعدی مثلث رو هم مثل مرحله قبل بپیچید تا قیفتون شکل بگیره.

قیف قنادی


5- قیف رو بچرخونید تا سه تا گوشه مثلث جلوی چشمتون باشه. گوشه ها رو نگه دارید تا قیف شکلش رو از دست نده.
6- نوک قیف رو نگاه کنید و اگه سوراخ روش دیده میشد کمی گوشه های قیف رو که با دستاتون نگه داشتید رو به جلو حرکت بدید تا سوراخ تقریبا بسته بشه. بهتره اول کار هیچ سوراخی نباشه تا بتونیم خودمون به اندازه دلخواه برشش بدیم.
7- برای اینکه قیف شکلش رو حفظ کنه سه تا گوشه رو با هم به سمت بیرون قیف تا کنید طوری که ارتفاع این سمت قیف با اون سمتی که گوشه نداره یکی بشه و بعد وسط این سه گوشه رو طوری که هر سه تا رو شامل بشه دو تا برش کوچیک بدید و یک بار دیگه قسمت برش داده شده رو به سمت بیرون قیف تا کنید تا قیف باز نشه.


2.قیف شیرنی پزی نایلونی/ ساخت قیف با پلاستیک فریزر

قیف قنادی

این قیف ها خیلی راحت حرارت دست را منتقل می کنند ولی در عوض به دلیل یک بار مصرف بودن نیازی به شستن آنها نیست. شما می‌توانید برای ساخت آن ها از کیسه فریزرهای ضخیم استفاده کنید. این قیف ها نقش ماسوره را نیز بازی می کنند. زیرا سر آن را می‌توانید با برش های مختف امتحان کرده و طرح های متتوعی را در بیاورید.

قیف قنادی

اگر هم بخواهید در مصرف کیسه فریزر صرفه جویی کنید می توانید کیسه فریز را را از قطر بریده و آن را به صورت مثلثی در بیاورید و با استفاده از اتو محل برش را به هم بچسبانید.

قیف قنادی

3. ساخت قیف خامه پلاستیکی و ماسوره شیرینی پزی با بطری نوشابه

قیف قنادی
قیف قنادی

ساخت قیف بامیه ماسوره دار با بطری پلاستیکی

ساخت ماسوره بامیه بسیار آسان است. کافی است مانند تصاویر روی در بطری پلاستکی ستاره 5 پر را در آورده و قیفن نایلونی خود را از آن رد کرده و بطری را ببندید.

قیف قنادی

سپس مواد بامیه را از قسمت باز قیف نایلونی ریخته و بامیه ها را با اندازه دلخواه در بیاورید.

قیف قنادی

بیشتر بخوانید: ایده های جذاب تزیین کیک ساده خانگی با شکلات و کاکائو


قیف قنادی

4. قیف پارچه ای

این پارچه ها بخاطر جنس ضخیمى كه دارند حرارت دست را دیرتر به خامه منتقل می کنند. کار کردن با این نوع راحت تر بوده و كیفیت این نوع از پارچه هاى معمولى بهتر مى باشد. این دسته از قیف ها با جنس پارچه ای مرغوب کار را برای بسیاری از قنادها و شیرینی پز های مبتدی و حتی حرفه ای آسان کرده اند.

قیف قنادی

قیف های پارچه ای به راحتی بعد از هر بار مصرف قابل شست و شو می باشند و می توان بارها و بارها از آن ها استفاده کرد، بدون آن که خراب و یا پاره شوند. معمولا از قیف های پارچه ای برای حلوا استفاده می شود اما اگر قصد دارید برای تزیین کیک و شیرینی با خامه نیز از قیف های پارچه ای استفاده کنید باید خیلی سریع بعد از ریختن خامه داخل قیف از آن استفاده کنید. چون قیف های پارچه ای خیلی سریع حرارت دست را به خامه منتقل می کنند و خامه داخل قیف آب می شود.

  البته برخی قیف های پارچه ای از جنس برزنت بوده و به دلیل ضخیم بودن، حرارت دست را دیرتر به مواد داخل قیف منتقل می کنند. قیمت قیف پارچه ای نسبت به سایر انواع قیف های شیرینی پزی بسیار مناسب بوده و می توان آن را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کرد


5. ساخت انواع ماسوره قیف خامه زنی فلزی با فویل برای تزیین کیک

گاهی اوقات برای استفاده از قیف قنادی خود به بیش از یک مدل احتیاج دارید. در این قسمت آموزش 4 طرح ماشوره برای تزیین را برای شما آماده کرده ایم.

قیف قنادی
قیف قنادی

ماسوره ستاره یا ماسوره شکوفه

این نوع ماسـوره ها به سه گروه کوچیک متوسط و بزرگ تقسیم میشه. تمام دندونه های این نوع ماسـوره ها به هم وصل هستش و وقتی خامه ازش بیرون میاد شکل گل هستند. شما هم می توانید بعد از اینکه با فویل پایه این ماسوره را درست کرید با قیچی سر آن را بزنید و بعد دندانه ها رو ایجاد کنید.

قیف قنادی

ماسوره سبدی

قیف قنادی

این نوع ماسوره با عنوان ماسوره های سبد حصیری basketweave نیز شناخته می‌شوند.همانطور که از اسمش معلومه برای ایجاد بافت حصیری با خامه روی کیک استفاده میشه. این ماسوره ها فقز یک طرف دندونه دارند و تعداد دندونه ها می‌تواند متغیر باشد.

قیف قنادی

آموزش ساخت ماسوره برگ

قیف قنادی

ماسوره رزت، رز یا ماسوره های گلبرگ

قیف قنادی

این نوع ماسوره ها برای گلبرگ انواع گل ها بخصوص گل رز به کار می‌رود و تنها یک دندونه دارد. برای ساخت آن ار مخروطهایی که با فویل درست کردید برشی اریب از بالای آن بزنید. اندازه آن به دلخواه شما می‌تواند متغیر باشد.


6. طرز استفاده از قیف یکبار مصرف: آموزش کار با قیف خامه و ماسوره

بسیاری از قیف ها و ماسوره ا به صورت آماده و سر هم وجود دارند اما برخی از آن ها نیاز به وصل کردن دارند. نحوه اتصال قیف و ماسوره آسان است. طرز اتصال قیف و ماسوره به این صورت است که ماسوره را داخل قیف میگذارید و اندازه آن را روی قیف علامت می زنید. سپس ماسوره را درآورده و قیف را به همان اندازه می برید. سپس ماسوره را داخل قیف گذاشته و با رابط قیف و ماسوره بسته و سفت می کنید.

نحوه استفاده از قیف و ماسوره

ابتدا حالت خود را مشخص کنید و مطمئن شوید فضای کافی برای حرکت را دارید. اگر قصد تزیین حاشیه کیک را دارید باید در مسیر بسته و اغلب دایره ای حرکت کنید. اگر راست دست هستید از قسمت ساعت 9 و اگر چپ دست هستید از ساعت 3 شروع به پایپ کنید و در همان نقطه کار را تمام کنید. کعمولا قیف روی کیک و با زاویه 90 درجه یا 40 درجه قرار می گیرد و پایپ می شود.

قیف قنادی

قیف را بردارید و آن را عمود (90 درجه) روی سطح کار بگذارید. قیف را در دستی که با آن مسلط هستید بگیرید و با دو انگشت دست دیگر قیف و یا ماسوره را لمس کنید تا بتوانید حرکت قیف را کنترل کنید. دست دیگر نباید به قیف فشار وارد کند. مطمئن شوید که هوای داخل قیف را خارج کرده اید و قسمت بالای آن را پیچانده اید تا خامه یا آیسینگ از آن بیرون نزند. قسمت پیچیده شده قیف را بین انگشت شصت و کف دست قرار دهید و چهار انگشت دیگر را روی آن قرار دهید. با کف دست به قیف فشار آورید تا آیسینگ از آن خارج شود. به همین ترتیب کیک را تزیین کنید.


بیشتر بخوانید: 3 روش پخت نان کتوژنیک ، نان با کربوهیدرات کم


..

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments